Hvem av oss sviktet hvem....?

Er du fornøyd nå? Ja, jeg snakker til deg.. Deg jeg trodde jeg kunne kalle min bestevenn og at du kunne stå for det du mente.. Men neida! Du turte ikke å stå frem for å si sannheten, men la all skyld på meg. Uten å ta noe selvkritikk valgte du å sette meg ut i et dårlig lys.. Du lot meg være den store stygge ulven mens du var den uskyldige som ikke hadde gjort noe galt, selv om du innerst inne vet hvorfor jeg ble sur på deg. Ja, du husker så godt hvordan den ampre stemningen mellom startet, men du tør ikke å innrømme det fordi du er redd for å stå alene. Du er redd for å stå alene, men valgte å gjemme deg bak andre bare for at de også skulle få et dårlig bilde av meg. Du gjemte deg bak dem fordi du ikke turte å stå frem, men du valgte å ofre meg så du kunne være den uskyldige som aldri gjorde noe galt. På 1,2,3 var alt det jeg hadde gjort for deg glemt! Plutselig var jeg den store stygge ulven full av skyldfølelse og som du valgte å fryse ut.. Du valgte å se på meg som om jeg ikke eksisterte og forklaringene jeg sendte deg var ikke no verdt lenger. Du snudde ryggen til meg for at andre også skulle få et dårlig inntrykk av deg, bare for at de skulle være på din side.

Men da lurer jeg på en ting? Hvem var det som stilte opp for deg da du hadde det vondt? Hvem ofret tiden sin på å få deg i bedre humør da du hadde dårlige dager? Hvem ringte deg hver dag bare for å holde deg med selskap, for å være en god kompis..?

Hva får jeg tilbake? En som mener jeg bare snakker bull****! En som mener jeg bare finner opp historier for at jeg skal slippe unna det.. Men hvis du tenker det godt om vet du at det er sant! Men du har latt ditt sinn og sjalusi vinne over deg, og velger heller å dumpe meg i grøfta for å få fellesvennene våre på din side. Din anklager om at jeg ikke kunne stole fult på deg er delvis sanne og du vet grunnen! Om det ikke hadde vært for at du løy meg rett i ansiktet med å si at du ikke hadde lest gjennom meldingene mine selv om jeg tok deg for å gjøre det! Jeg trodde jeg kunne stole på deg, men du valgte å lyve for meg bare for at du skulle slippe å tilstå dine feil. Du valgte å gjemme deg for sannheten bare for at jeg skulle føle meg dum!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

etviktigbudksap

etviktigbudksap

18, Asker

Jeg er en 18 år gammel gutt som kjemper en hard kamp mot mobbing! Har selv blitt mobbet og vet hvor vondt det gjør, så jeg ønsker at flere folk forstår hvor alvorlig dette er. Det er spesielt vanskelig for barn og unge som ikke helt vet hvordan man skal takle en slik situasjon og da kan det være ekstra vanskelig å stå "alene mot verden"! Jeg er helt åpen om min erfaring og jeg mener at vi mennesker bør komme oss ut av "boblen" vi gjemmer oss inni og prøve å ta tak i kampen mot mobbing. Alt for mange i dagens samfunn tenker "det gjelder ikke meg" og dropper å kjempe en felles kamp mot mobbing! Selv om vi ikke tenker over det gjør alle motstand i kampen mot mobbing ved å dele mobbehistorier eller diskutere det med familie og venner. Det høres kanskje rart ut, men det er VIKTIG at det gjøres. I en alder av 18 år har jeg fått 12 av årene mine ødelagt av mobbing. Bare fordi jeg er adoptert og ikke vet hvem mine biologiske familie er har jeg blitt sett på som "gutten som ikke fortjener å bli behandlet godt".. Helt siden barneskolen og frem til nå har jeg kjempet en kamp mot meg selv for å komme meg gjennom hver dag. Den dag i dag sliter jeg stort med depresjon og vonde tanker fra mobbetiden min. Men jeg har en drøm jeg gjør alt for å oppnå - nemlig det å bli barne og ungdompsykolog! Jeg ønsker å videreføre den hjelpen jeg fikk da jeg trengte det som mest til barn og unge som opplever mobbing.

Kategorier

Arkiv

hits